Komercijalni oglasi

Poštovana gospodo!

ZVRK je specijalizovani sajt za decu uzrasta od 4 - 12 godina. Sajt je zabavnog i edukativnog karaktera što je veoma važno za pravilan razvoj naše dece!

Preko našeg web sajta možete oglašavati i reklamirati vaše preduzeće, trgovačku radnju, dečije igraonice i sl. čija je delatnost vezana za decu kao ciljnu grupu.

Specijalna promotivna ponuda našeg sajta:

1. Dobijate jednu stranicu za smeštaj vašeg oglasa/prezentacije fiksnog sadržaja.

2. Vaša stranica će biti dizajnirana u saglasnosti sa dizajnom celog sajta ZVRK.

3. Stranica može da sadrži logotip vaše firme i do tri fotografije vezane za vašu delatnost. Potrebno je da vi obezbedite fotografije ili se profesionalno snimanje posebno ugovara i ne ulazi u ponuđenu cenu.

4. Potreban oglasni tekst za stranicu obezbeđujete vi ili možete prepustiti nama da to učinimo na profesionalan način, što se posebno ugovara.

5. Na prvoj (uvodnoj) strani našeg sajta će biti smešten link (veza ka vašoj stranici) na vidnom mestu preko koga će se stizati na vašu oglasnu stranicu. Ako već imate svoj WEB sajt, možemo smestiti link ka njemu na vašoj oglasnoj strani. Ukoliko želite, možemo na vašu stranicu staviti i brojač poseta.

6. Sve ovo možete dobiti po veoma povoljnoj ceni od samo 120 Eura (dinarska protivvrednost plus PDV) za celu godinu. Vaš oglas/prezentacija će biti smeštena na sajtu WWW.ZVRK.RS svih 365 dana tokom godine.

Promena sadržaja vaše oglasne stranice na ZVRK-u, tokom godine je moguće i obavlja se po ceni od 30 Eura  (dinarska protivvrednost plus PDV) za svako ažuriranje. Ovo se odnosi na delimično menjanje sadržaja (teksta).
Ukoliko bi se menjao ceo sadržaj (tekst i slike) tokom godine cena je povoljnija od formiranja nove stranice i iznosila bi 60 Eura (dinarska protivvrednost plus PDV) za svako ažuriranje.

Pored ponude za godinu dana postoje i sledeće varijante:

Tro  mesečna ponuda - vaša stranica će biti na sajtu tri meseca, cena iznosi 55 Eura (dinarska protivvrednost plus PDV).

Šesto  mesečna ponuda - trajanje je šest meseci, a cena je povoljnija i iznosi 75 Eura (dinarska protivvrednost plus PDV)

Naša redovna ponuda:

Na našem sajtu se možete reklamirati i putem banera (fiksnog ili rotacionog), koji može biti linkovan na vaš sajt, veličine 425 x 60 piksela ili markica 120 x 60 piksela, do 10 Kb (vaša izrada) na naslovnoj stranici ZVRK-a po ceni od 25 Eura (dinarska protivvrednost plus PDV) mesečno. U cenu nije uračunata izrada ili ažuriranje banera tj. markice i ona se posebno ugovara.

Imate posebnu ideju za oglašavanje na ZVRK-u!? Pozovite nas, dogovorićemo se!

ZVRK je sajt kome rapidno raste broj poseta, tako da vaš oglas može videti veći broj ljudi, čime se postiže svrha oglašavanja.

ZVRK je tokom četiri godine svog postojanja svrstavan među pedeset najboljih sajtova od 2001-e do 2004-te u okviru YU Internet domena po oceni “PC Press” magazina!

Čekamo vas na stranicama ZVRK-a! Budite sa najboljima!

Javite nam se E - mailom - office@zvrk.rs ili preko telefona 063/ 8 321 989

Sa poštovanjem,
Ilija M. Dimitrijević
Glavni urednik ZVRK-a


Prethodna stranica

broj poseta